POLÉVKY (polévky od 15,00 hodin)
Vývar z mladých kuřic, nudle, zelenina
(Bavorská slepičí)
Poctivá staročeská dršťková z knihy a čepce
STAROČESKÁ KUCHYNĚ
Masová Krakonošova mísa aneb Cholesterolová bajka (část pečeného kolena,uzené krkovičky,domácíjitrnice, moravské zelí v kamenině)
Drůbeží mísa Jaroslava Haška z povídky Kurník na dvoře
(uzená kuřecí křidélka,kuřecí řízek,kachní játra na bazalce v kamenině)
Pečené koleno nakládané v grilovacím láku, křen, hořčice
(hořčice, křen, pečivo), (knedlík, zelí)
Poctivý hovězí gulášek z mladého býčka sypaný malinským křenem (s chlebem nebo knedlíkem)
Pečená kořeněná krkovička v teplém vepřovém sosu,
hořčice, křen
Domácí jitrničky grilované, smrčinou špejzované, bram., zelí
STUDENÉ PŘEDKRMY
Anglický rostbeaf s křenem a hořčicí
Domácí tlačenka, ocet, cibule
Český gothaj s octem a cibulí
(aneb instantní utopenci dle normy E U)
Pikantní zavináče ze severských sleďů
Pikantní domácí sýrový salát s feferóny
Nakládaný hermelín s česnekem, bylinkami v pikantním oleji
Zralý pivní sýr s máslem a cibulkou - “Neptunův dech”
TEPLÝ BUFET
Gratinovaný hermelín se zeleninovou nádivkou
Vinná klobása na roštu, křen, hořčice
Grilovaná zvěřinová sekaná (hořčice, brusinky)
Uzená kuřecí křidélka na obíračku
(vhodné pro bohatýrskou slavnost) - 5 ks