K Libuši 73, 140 00 Praha 4
Telefon: +420 244 912 256
Odpovědný vedoucí:
Vladimír Režný

Kontakt:
vladimir.rezny@ubezuchu.cz
® 2006 Restaurace U Bezuchů | kontakt: vladimir.rezny@ubezuchu.cz | administrator: robert.soucek@yahoo.com
Úvod   Jídelní lístek   Fotogalerie   Akce   Rezervace   Nástěnka   Kontakt
LAHŮDKY ZNALCŮ BEZMASÝCH POKRMŮ
Smažené olivy v rokfóru s jogurtovým dresinkem v zelném salátu
Flambovaná čerstvá zelenina na woku v ústřičném láku
Pastýřský řízek - tradiční český smažený sýr
Restované bramborové halušky na slanině s cibulkou a sudovým zelím

SPECIALITY ZE SVĚTA NA ČESKÝ ZPŮSOB
Grilované panenské medailonky nakládané v česnekovém oleji
Biftek nivou plněný, slaninou vázaný, marinovaný,  
pepřem  zdobený
Plněná panenka s rokforovou omáčkou
Kuřecí prsa po anglicku, bylinkovým máslem chucená
Telecí játra špikovaná na dřevěném uhlí grilovaná
Biftek z mladých vepřů na roštu, restovanými žampiony v sosu zdobený
Steak z brazilského roštěnce na zeleném pepři

FANTAZIE MISTRŮ KUCHYNĚ
Kuřecí “Zlaté tolary”

GURMET CLUB
Lahodná směs z čersvých kachních prsíček na kantonský způsob se zeleninou a kešu oříšky ve skelném medu

POUZE U NÁS
Pravý královský biftek s krémovým sosem “350 g”
(maximální propečenost medium, při delší úpravě znehodnocení)

MINUTKY
Biftek se šunkou a vejcem - vzpomínka na totalitu
Smažený český kuřecí řízek
Bezuchovský rožeň ze tří druhů masa, slaninou a klobásou prokládaný
Grilovaná kuřecí prsíčka zapékaná hermelínem
Špízy z kuřecích prsíček, chucené tamarindou na restované zelenině
Kořeněný steak z vepřové krkovičky na grilu - 250g
Plněná panenská kapsa šunkou a uzeným sýrem, na roštu dělaná, kapparovým sosem potíraná

125,-

  74,-
126,-
  66,-



208,-
239,-

214,-
184,-
138,-
183,-

205,-


244,-


246,-



368,-




249,-
158,-
225,-

188,-
189,-

165,-
228,-

 
 
 
Jídelní lístek
* Polévky
* Staročeská kuchyně
* Studené předkrmy
* Teplý bufet
* Lahůdky znalců bez-
   masých pokrmů
* Speciality ze světa
   na český způsob
* Fantazie mistrů
   kuchyně
* Gurmet Club
* Pouze u nás
* Minutky
* Těstoviny a rizota
* Zvěřina
* Směsi na čínské
   pánvy ohněm kalené
* Ryby čerstvé
* Saláty
* Švédský bufet
* Desert
* Přílohy
Nápojový lístek
* Nealkoholické nápoje
* Alkohol
* Pivo Plzeň
* Teplé nápoje
* Vína