LAHŮDKY ZNALCŮ BEZMASÝCH POKRMŮ
Smažené olivy v rokfóru s jogurtovým dresinkem v zelném salátu
Flambovaná čerstvá zelenina na woku v ústřičném láku
Pastýřský řízek - tradiční český smažený sýr
Restované bramborové halušky na slanině s cibulkou a sudovým zelím
SPECIALITY ZE SVĚTA NA ČESKÝ ZPŮSOB
Grilované panenské medailonky nakládané v česnekovém oleji
Biftek nivou plněný, slaninou vázaný, marinovaný,
pepřem zdobený
Plněná panenka s rokforovou omáčkou
Kuřecí prsa po anglicku, bylinkovým máslem chucená
Telecí játra špikovaná na dřevěném uhlí grilovaná
Biftek z mladých vepřů na roštu, restovanými žampiony v sosu zdobený
Steak z brazilského roštěnce na zeleném pepři
FANTAZIE MISTRŮ KUCHYNĚ
Kuřecí “Zlaté tolary”
GURMET CLUB
Lahodná směs z čersvých kachních prsíček na kantonský způsob se zeleninou a kešu oříšky ve skelném medu
POUZE U NÁS
Pravý královský biftek s krémovým sosem “350 g”
(maximální propečenost medium, při delší úpravě znehodnocení)
MINUTKY
Biftek se šunkou a vejcem - vzpomínka na totalitu
Smažený český kuřecí řízek
Bezuchovský rožeň ze tří druhů masa, slaninou a klobásou prokládaný
Grilovaná kuřecí prsíčka zapékaná hermelínem
Špízy z kuřecích prsíček, chucené tamarindou na restované zelenině
Kořeněný steak z vepřové krkovičky na grilu - 250g
Plněná panenská kapsa šunkou a uzeným sýrem, na roštu dělaná, kapparovým sosem potíraná