TĚSTOVINY A RIZOTA
Pravé bramborové “GNOCCHI” v pestrobazalkovém soté s kuřecím masem, vše sypané sýrem
Restované čínské nudle na woku s kuřecími prsíčky a čerstvou zeleninou
Boloňské masové špagety s tomaty a bazalkou, strouhaným sýrem sypané
Lehké restované kuřecí rizoto s mladou zeleninou a vajíčkem, jasmínovou rýží prohozené, zdobené okurkou a limetkou
ZVĚŘINA
Císařský jelení biftek na jalovčinkách, v horských bylinách marinovaný
Pytlácký dančí steak na roštu, mešním vínem chucený
Grilovaný kančí steak s jemnou šípkovou omáčkou
Srnčí medailonky v brusinkovém sosu (recept získán od pohunka knížete Aušperka)
SMĚSI NA ČÍNSKÉ PÁNVI OHNĚM KALENÉ
Ostrá bengálská ze svíčkové a panenky
Thajská kuřecí směs s čerstvou zeleninou a ústřičnou omáčkou
Vepřová směs “GYROS”
Čerstvá krůtí jatýrka restovaná na slanině s praženými mandlemi
Delikatesní zvěřinová směs dle receptury konopišťského adjunkta p. Dušánka, toho času na knížecí rentě (stará
myslivna čp.2)
Botsmanská směs z čerstvého norského lososa a bylinek
RYBY ČERSTVÉ (Dánská firma “DAN-DELI”)
Tatarský biftek z čerstvého norského lososa,
se šesti toastovými topinkami
Steak z lososa na lemon gras, v alobalu grilovaný
Vypražený duhový pstruh s mandlemi (pstruh dle
váhy, 1 dkg - 5,20)
150g Marinovaný pstruh se zeleninou v alobalu
pečený (pstruh dle váhy, 1 dkg - 5,20)
Tygří krevety na grilu v čerstvé zelenině ložené
SALÁTY
Míchaný letní zeleninový salát se zlatými kuřecími nugety a
..dresinkem
Zelný salát
Řecký s olivami a jogurtovým dresinkem
Tomatový 55,- Šopský 58,- Okurkový 50,-